Morran & Tobias
Kund: Jarowskij
Scenograf: Agustin Moreaux

Tillverkning av kopia av husfasad i verklig storlek. Husfasaden tillverkades i vår verkstad för att sedan monteras upp på den plats där det ursprungliga huset stod. Efter montering sattes husfasaden i brand. Det stod våra grannar i Nacka filmstad för, Panorama flx.
1. Husfasad Morran och Tobias 2. hela husfasaden 3. Husfasad från sidan 4. Husfasad bakifrån 5. Husfasad på väg 6.  Veranda i verkstad 7. väggar i verkstan
KONTAKTA OSS
E-POST: info@independentdekor.se
TELEFON: +46 8 556 615 06

ADRESS: Stenhuggarvägen 11
S-132 38 Saltsjö-Boo, Sverige

VISA PÅ GOOGLE MAPS >>
Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.


All rights reserved © 2021 Independent Dekor