MODE

Kund: Peak Performance
Projekt: Träramar till skyltfönster i Peaks butiker

Om projektet:
Independent Dekor tillverkade drygt 900 ramar inkl. hängdetaljer. Ramarna var i sex olika storlekar från 20 x 30 cm till 70 x140 cm. Totalt gick det åt 5 kilometer list. Ramarna provhängdes flera gånger på Peaks general store för att se hur de gjorde sig i sin rätta miljö. Flera tester genomfördes kring vilken typ och färg på lina ramarna skulle hänga i.

Vi tog även fram presentationsbilder åt Peaks projektledare vilka användes vid införsäljning mot butiker. Paketerade och levererade ramar inklusive hängdetaljer till Peaks 100 butiker i 15 olika länder. Vilka åtföljdes av en beskrivning för hur enskild butik skulle sätta upp ramarna.
store startskiss skiss ramtest hangtest bygga guide DSCF2533
KONTAKTA OSS
E-POST: info@independentdekor.se
TELEFON: +46 8 556 615 06

ADRESS: Stenhuggarvägen 11
S-132 38 Saltsjö-Boo, Sverige

VISA PÅ GOOGLE MAPS >>
Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.


All rights reserved © 2021 Independent Dekor