EVENT

Kund: PUB
Projekt: Ljusentréer

Om projektet:
PUB i Stockholm ville ta fram en annorlunda juldekoration till sina tre gallerientréer. Independent Dekor tillsammans med ljusdesigner Tomas Limshage, Lightland fick uppdraget.

Uppgiften bestod i att producera ljuskonstruktioner som skulle påminna om istappar. Produktionen genomfördes i Independent Dekors ateljé. Utmaningen var bl a att få till säkra upphängningsanordningar, då flera tusen människor skulle passera under ljuskonstruktionerna varje dag. Varje rör var tvunget att specialbehandlas så att ytan s a s transporterade ljuset från lysdioderna (led-lampor) som skulle vara i rören.

Materialet blev acrylplaströr och lysdiodlampor (rgb-led) som kan styras att skifta i färg. Ljusen programmerades därefter av ljusspecialister som med hjälp av styrfunktioner fick lamporna att oavbrutet skifta i färg.
pubett pubtva pubtre pubfyra pubfem pubsex pubsju pubnio pubatta
KONTAKTA OSS
E-POST: info@independentdekor.se
TELEFON: +46 8 556 615 06

ADRESS: Stenhuggarvägen 11
S-132 38 Saltsjö-Boo, Sverige

VISA PÅ GOOGLE MAPS >>
Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.


All rights reserved © 2022 Independent Dekor