REKLAMFILM

Kund:Standart
Projekt:Reklamfilm Mannen från 3
Plats: Independent Studio 55
Scenograf: Roger Rosenberg

Om projektet:
Spelades in både i studion och på location.

Montering och rigg av en 8 meter hög julgran samt upphäng av julljusbelysning mellan husfasader. Bygge av hyllor och jättepaket.

Kuriosa:
Svårigheter kring detta uppdrag var att finna en gran med de rätta proportionerna utanför granförsäljningssäsong. Men med ett brett kontaktnät går även det att ordna. På plats var det viktigt att få granen att stå rakt på det lutande underlaget samt att ordna en stabil fästanordning så att den höga granen skulle klara av eventuella vindar.
gran
KONTAKTA OSS
E-POST: info@independentdekor.se
TELEFON: +46 8 556 615 06

ADRESS: Stenhuggarvägen 11
S-132 38 Saltsjö-Boo, Sverige

VISA PÅ GOOGLE MAPS >>
Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.


All rights reserved © 2022 Independent Dekor