Vi bygger och utvecklar integrerat inom följande specialistområden

Byggledare
CAD 2D, 3D
Konstruktion
Attributmakeri
Snickeri
Måleri
Mekanik
El
3D-Print

Kreativa dekorhantverkare med specialistkompetens

Vi bygger miljöer och dekor som känns på riktigt i hela Norden. Sedan starten 1999 har vi byggt mer än 2 000 autentiska miljöer och dekor för event, mode, butik, film & TV både för Sverige och utomlands. I vår ateljé i Stockholm arbetar specialister inom många hantverksområden målare, skulptörer, arkitekter, industridesigners, snickare – med gedigen utbildning och ett brinnande intresse för hantverket. Flera av våra hantverkare har konstnärlig bakgrund med rötter i filmbranschen.

Andra bolag i vår familj

INDEPENDENT STUDIOS

Erbjuder två kompletta ljudisolerade filmstudios Studio 33 (335 kvm) och Studio 55 (552 kvm) i Nacka, Stockholm. I anslutning till dessa finns anpassade lokaler för produktionsledning, smink och klädloger samt matsal och kök.
www.independentstudios.se

dekor

INDEPENDENT KOSTYM

Hyr ut kostym till både företag och privatkunder – såväl till långfilm, tv, teater och reklam som till event, fest och maskerad. I dess kostymförråd i Frihamnen i Stockholm ryms förutom tiotusentals kostymeringar även ett referensbibliotek samt projektrum och loger för pågående produktioner. Dessutom erbjuder vi kostymörtjänster och tillverkning i egen fullt utrustade syateljé.
www.independentkostym.se
KONTAKTA OSS
E-POST: info@independentdekor.se
TELEFON: +46 8 556 615 06

ADRESS: Stenhuggarvägen 11
S-132 38 Saltsjö-Boo, Sverige

VISA PÅ GOOGLE MAPS >>
Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.


All rights reserved © 2018 Independent Dekor