ahlens2

FYSISK DEKOR I STUDIO ELLER ON LOCATION

Från vår ateljé kan vi leverera alla typer av dekorlösningar och scenografier. Fysiska byggen för såväl studios som på locations. Vår personal är specialister på konstruktion, måleri, snickeri, attribut, metall och mekanik. Vi har även stor erfarenhet av specialdekor till green-screen inspelning.

fysdekor

STORE FRONT MANAGEMENT SERVICES

När du behöver en helhetslösning från skiss till installation i butik - med en enda kontaktperson, en projektledare genom hela storefrontprojektet som vägleder och produktionsleder byggledare, dekormålare, samt andra inhyrda specialister och leverantörer.

HYRHISSEN

Hyr en hiss till din nästa inspelning, Hyrhissen är ett innovativt samarbete mellan scenograf Mikael ”Valle” Varhelyi och vår briljante konstruktör Ulf Jonsson. Läs mer >>

SCENOGRAFENS VERKTYGSLÅDA

Bygg snabbare, billigare, garanterat rakt och sprickfritt. med minskad materialåtgång. Läs mer >>

rita

VISUALISERING / CAD PROJEKTERING

Vi överför dina idéskisser till färdiga konstruktionsritningar, gör nya skisser eller 3D-visualiseringar. Vi gör det i Vectorworks, Illustrator, Photoshop och SketchUp.

specriggs2

SPECIALRIGGAR

Motordrivna roterande rum, motordrivna vridscener, riktiga glasakvarier och mm.

CONTACT US
E-MAIL: info@independentdekor.se
TELEPHONE: +46 8 556 615 00

ADDRESS: Stenhuggarvägen 11
S-132 38 Saltsjö-Boo, Sweden

SHOW ON GOOGLE MAPS >>
Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.


All rights reserved © 2023 Independent Dekor